Εδώ υπήρχε ο σωστός άνθρωπος – Στο συνεργατικό οι έρευνες για οικονομικά εγκλήματα προχώρησαν… αλλού; (Βίντεο)

Την κωλυσιεργία που παρατηρείται στη διερεύνηση οικονομικών εγκλημάτων που συντελέστηκαν από πρώην μέλη και στελέχη τραπεζών, υπέδειξε στην εκπομπή «Έχεις Μέσον», ο νομικός Αντώνης Δημητρίου, ο οποίος επεσήμανε ότι οι ρυθμοί εξιχνίασης της υπόθεσης που αφορά ύποπτα δάνεια στο συνεργατισμό, είναι πολύ πιο γρήγοροι, λόγω της θέλησης που επέδειξε ένας άνθρωπος, ο οποίος βρίσκεται εκτός κατεστημένου.

Ειδική μνεία, στην αποφασιστικότητα και το θάρρος που επέδειξε ο Πρόεδρος της Συνεργατικής Τράπεζας, Νικόλας Χατζηγιάννης έκανε ο φιλοξενούμενος της εκπομπής «Έχεις Μέσον» Αντώνης Δημητρίου, ο οποίος υπέδειξε ότι ο κύριος Χατζηγιάννης μαζί με την ομάδα του, ανέλαβε ένα τεράστιο έργο, το οποίο κατάφερε να διεκπεραιώσει σε διάστημα 4 εβδομάδων.

Μέσα από την έρευνα που ανέθεσε στη δικηγορική εταιρεία Δημητρίου και Δημητρίου ΔΕΠΕ, προέκυψαν πολυσέλιδες γνωματεύσεις με πειθαρχικά και ποινικά αδικήματα.

Όπως επεσήμανε ο κύριος Δημητρίου, ο Πρόεδρος του Συνεργατισμού, έχοντας στα χέρια του τις γνωματεύσεις αποτάθηκε μαζί με την Κεντρική Τράπεζα στην Αστυνομία, η οποία προχώρησε άμεσα σε συλλήψεις, πλησιάζοντας σήμερα στην πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης.

https://www.tothemaonline.com/Article/30350/edw-yphrhe-o-swstos-anthrwpos–sto-synergatiko-oi-ereynes-gia-oikonomika-egklhmata-prohwrhsan%E2%80%A6-alloy-(binteo)